Полн Погодок- специјален гостин човекот без влакна на јазикот Виктор Треневски

0
623

Последната епизода на Полн Погодок од втората сезона ни го донесе едно од најатрактивните интервјуа оваа сезона. Специјален гостин, еден од најдобрите и најпреспективните македонски фудбалски тренери, човекот без влакна на јазикот Виктор Треневски, актуелниот тренер на ФК Работнички, со кого разговараме на многу интересни теми. За македонската репрезентација, за Првата лига, за ФК Работнички, за македонските таленти, за интернационалното искуство на Треневски, за неговото искуство во мексиканска Пуебла и разговор на уште многу интересни теми. Емисија и интервју кое едноставно не смее да се пропушти !!!

Коментирај