Полн Погодок гостин: Рацо Цветановски

0
380

Во 14-та епизода од третата сезона на спортската емисија Полн Погодок, специјален гостин е поранешниот фудбалер, а сегашен Претседател на Фудбалската школа Кул Пандев – Рацо Цветановски. Ќе можете да следите доста интересен разговор со Рацо, околу фудбалската школа, околу фудбалот во Македонија, околу ФФМ и слично. Освен тоа, во оваа емисија е и стандардниот преглед на колото во Бизнис Лигата на Македонија и најинтересните натпревари од 9-то коло. Тука секако се и стандардните рубрики: Македонски фудбал, ПМФЛ и ВМФЛ, Македонски и меѓународни флеш вести и Типуваме Погодуваме. Не пропуштајте !!!

Коментирај