Полн Погодок- гостин Кокан Ајановски

0
649

Во оваа епизода на спортската емисија „Полн Погодок“ главен акцен се става на македонската атлетика, а кога таа во прашање неминовен гостин е Кокан Ајановски, неколкукратен шампион на Македонија во крос, претставник на репрезентацијата на Македонија на Европски, Светски и Балкански првенства. Само во Полн Погодок … не пропуштајте !!!

Коментирај