Полн Погодок- емисија посветена на Европското Првенство во атлетика во сала

0
796

Специјално издание на Полн Погодок, емисија посветена на Европското Првенство во атлетика во сала, Белград 2017. Како помина екипата на Полн Погодок во Комбанк арената, импресии, резултати, организација. Настапот на македонските атлетичари на ова ЕП. Интервјуа со македонските претставници и нивните импресии од настапот, со организаторите и волонтерите на овој шампионат. Специјално интервју со еден од главните фаворити за златен медал Асмир Колашинац, кој е роден во Скопје. Интервју со претседателот на Европската атлетска федерација Свен Арне Хансен и претседателот на Македонската атлетска федерација Крсте Серафимовски со кои снимивме ексклузивна информација. За ова и за уште многу работи поврзани со ЕП во атлетика, само во Полн Погодок. Не пропуштајте !!!

Коментирај