Полицијата презема мерки: Расчистена поголема група млади луѓе кои биле собрани на Водно

0
715

Доцна вечерва, МВР преку соопштение ја информираше јавноста дека во врска со препораките на Владата за преземање на мерки за расчистување на поголеми групи на луѓе јавни простори, како една од мерките за справување со корона вирусот, СВР Скопје презеде мерки за расчистување на поголема група на млади на Водно.

Реакцијата на полицијата доаѓа по пишувањето на медимите дека поголема група млади луѓе е собрана на Водно како резултат на рестриктивните мерки кои ги воведе владата.

Апел до младите кои како за инает ги полнат кафулињата и не се плашат од корона: На Инфективна нема Wi-Fi и е блокиран 4Г пристапот

Македонец од Копенхаген: Не си играјте играчки од типот – „Како не, дома ќе седам, глупости нема корона кај нас, или млад сум, ништо не ми е“

Македонка која живее во Милано – еден од најпогодените градови од коронавирусот: Чувството е како да дошол крај на свет, но сè ќе биде во ред

Коментирај