Полицијата насилна кон малкуте демонстранти пред Собрание: Приведен познат македонски артист (ВИДЕО)

По гласањето за уставните измени, неколкумина граѓани, во очај, протестираат пред Собранието. Таму се и артистите од познатиот скопски хип хоп состав, Пука Козметика. Додека одеше во Живо, полицијата го тепаше и приведе Жарко од овој познат бенд. Иако тој не беше насилен, објави Лидер.