Полицаец од ПС Драчево: Од денес, по „заслуга“ сум прераспореден и „награден“ на друго работно место, но продолжувам да не дозволувам никој да плука по униформата на МВР!

0
1685

Полицаецот Филип Гаревски од ПС Драчево се огласи преку Фејсбук статус дека од денес, како што вели, по „заслуга“ е прераспореден и „награден“ на друго работно место.

Screenshot_2-6

Извор:курир.мк

Коментирај