Политички виц: Вработување

0
832

Штаб на СДСМ во Карпош. Разговараат двајца сопартијци:
– Честито друже, слушам си се вработил!
– Фала, фала, друже! Да ти се врати побрзо и на тебе, не ко мене да се изначекаш.
– И сега, каде работиш, друже?
– Во Институт за заразни и паразитни болести.
– Како зараза или како паразит?

Извор: FB

Коментирај