Погледнете како реагираат мажите, кога жените прават грешки во кревет: Дали сте го приметиле ова кај вашиот партнер?

0
703

Не е тајна дека секој пат кога ќе забележите дека нешто не ви оди со вашиот партнер, треба да разговарате за тоа отворенo. Но овој пат станува збор за ситуација која мажите ја гледаат како многу потешка од останати, а тие конечно открија кои се грешките кои им пречат кај дамите а не сакаат да зборуваат за тоа.

Како прва замерка, мажите го спомнуваат молчењето. Повеќето мажи не сакаат молчење за време на односи, а им пречи тишината. Ова е сосема нормално бидејќи секој маж сака да му покажете доколку нешто ви се допаѓа.

Сексот не се сведува само на пенетрација, туку и на предигра, а мажите често се лутат оти жените ги забораваат нивните тестиси. Доволно се само неколку нежни допири.

Грубата рачна работа исто така им пречи на мажите, а тие сакаат да обрнете повеќе внимание и да бидете понежни.

Извор: ЗадАголот

Коментирај