Почнува третиот студентски филмски фестивал „Филмоција“

0
551

Проекции на филмови, работилници и мини концерти ќе понуди третиот студентски филмски фестивал „Филмоција“ што го организира Инситутот за филм – филмска Академија Охрид.

Фестивалот почнува денеска со „Руфтоп стори“ на Газменд Нела, а ќе трае до 6 април.

Сите активности ќе се одвиваат во просториите на академијата во Охрид, а влезот е бесплатен.

Коментирај