Побарале да им помогнат со фотошоп да се избрише голиот човек од вереничката фотографија! Од „резултатот“ уште се смееме (ФОТО)

0
12501

Еден пар побарал на интернет помош околу фотошоп, сакале да го тргнат голиот човек од позадина од нивната фотографија.

Но, „интернетот“ го направи тоа што секогаш некој бара таква услуга од фотошоп мајсторите.

Луѓето кои ја обработиле сликата се пошегувале со парот, а резултатите се и повеќе од смешни.

Ова е правата фотографија:

А ова се добиените резултати:

Коментирај