По поплавите: Диви свињи на улиците во Белград (ВИДЕО)

0
199

Поплавите во Белград донесоа неканети гости на улиците на српскиот главен град-  во oпштина Нов Белград, биле забележани стадо диви свињи.

Имено, животните, бегајќи од надојдената вода, спас нашле во урбаните средини.

Коментирај