По подолго време Роберт Билбилов со „Чудни места“ настапи на „Макфест“ (ВИДЕО)

0
848

Втора макфестовска вечер се одржува во Штип. Меѓу дебитантите на сцената, на задоволство на публиката може да се видат и веќе докажани македонски поп пејачи.

Со „Чудни места“ по подолг временски период настапи и Роберт Билбилов за чија изведба доби громогласен аплaуз од публиката.

Композиторот и пејач Бибилов, настапи под редниот број 10. Музиката и аранжманот ги напиша самиот тој, додека за текстот се погрижи Робин Зимбаков.

Коментирај