По две години напорна работа со радост да го промовираме овој мега проект базенот во Ѓорче Петров е конечно отворен

0
1645

Дами и господа, радосна вест !

Базенот во Ѓорче Петров е конечно отворен.
По две години напорна работа со радост сакаме да го промовираме овој мега проект !

Базенот се наоѓа во Волково и првата недела е со бесплатен влез за сите !

Уште малку жителите на Волково ќе можат да се чуствуваат како во Венеција, ќе почнат со гондоли да излагаат од дома !!

Коментирај