Пендаровски со нов гаф: Во Аеродром граѓаните се поцентарци од оние во Центар

0
923

На вчерашната трибина во аеродром, Стево Пендаровски по стапките на неговиот шеф, Заев, со нов гаф.

За Пендаровски прво македонскиот народ беше стока, а сега граѓаните од Аеродром се поголем Центар од граѓаните што живеат во општина Центар.

Тоа што сте последни во серијата настани за денес, не значи дека не сте ми најмалку битни, напротив. Тоа што доаѓам после општина Центар овде тоа значи дека ви сте поголем Центар од Центарот – рече Пендаровски.

Коментирај