Пендаровски: Да ме запре полицаец за брзо возење, мислите ќе ме казни? Јас не мислам, хахаха!

0
483

Претседателскиот канидат на СДСМ и ДУИ Стево Пендаровски веќе ужива статус на ѕвезда пред која и законите замижуваат.

На трибина со граѓаните на Делчево Пендаровски се изнасмеа на помислата дека него може да го запре полиција за брзо возење, па и да го казни, затоа што полицајците го знаеле од телевизија. Откако се изначуди, се коригира, па рече дека полицаецот ќе го казнел само ако бил од ВМРО-ДПМНЕ.

Свесно или несвесно Пендаровски, кој сака да стане татко на нацијата, призна дека полицијата е партизирана и дека членовите на власта се поеднкави од останатите.

Извор:Република

Коментирај