Патокази покажуваат: Во Муртино живее светскиот рекет број 1

0
646

Во Струмица се појавија патокази кои, како што на нив пишува, го покажуваат патот до домот на светскиот рекет број 1.

Според патоказите, светскиот рекет број 1 живее во струмичкото село Муртино.

0reket

reket6

reket9

reket2

Извор: курир.мк

Коментирај