Пандов: Вакво начукување на отворена сцена, како што Заев го прими од Груевски, не сме виделе

0
13607

„Вакво начукување на отворена сцена, како што Заев го прими од Груевски, не сме виделе во поновата политичка историја!

Ова до сега беше петинг, главното онадување тек следува. 1.500.000 евра народни пари за лубриканти не успеаа да им ја намали болката на шарените, па ние ни криви ни должни сега мораме да им ги слушаме пискотниците и офкањата.

Катица и СЈО не информираа дека недвижен имот нема, а и сметките му биле празни. Ако ви е за утеха можете да го казните 5% од плата поради нередовност.

Него доста со Груевски, со „помирувањето“ до каде сме?“

Фејсбук објава на Александар Пандов


Груевски: Јас не избегав од правдата, туку продолжувам да ја барам правдата и за мене и за сите други жртви на политичкиот прогон во Македонија

Коментирај