Пандов до Комисија за заразни болести: Да ви се мочам во дипломите и Хипократовата заклетва која сте ја дале

0
2523

Политичкиот аналитичар, Александар Пандов револтиран од несериозноста и политикантството што Комисија за заразни болести на чело со Жарко Караџовски го застапува при „справување“ со корона вирусот, на својот Фејсбук профил напиша:

Да ви се мочам во дипломите и Хипократовата заклетва која сте ја дале, на коплет цела Комисија за заразни болести на чело со Жарко Караџовски!

Вие сте бре смрдливи, корумпирани сурати во бели мантили, упикани во задниците на Венко и Заев! Како бе тоа само на верски празници не ставате во притвор? Вие сте за во притвор за ова што му го правите на народот, а голем е Господ

Коментирај