Пандов: Катице не знам дали сфаќаш, ама СДС тебе те токми за курбан само тие да си го спасат гзот

0
2006

„Катице не знам дали сфаќаш, ама се ми се чини дека СДС тебе те токми за курбан. Те гледам наивна и како уште да им веруваш на Шеќеринска и Заев. Политичари се тие, шо би рекол Кочо, лажат, крадат и секого ќе го набедат само тие да си го спасат гзот!

Виде денес Шеќеринска се прави будала, како никогаш да те нема видено. Пред неколку дена Пендаровски бара од тебе морална, професионална и кривична одговорност, плус си го разочарала, за да Заев те нарече идиот. Размисли пиле што правиш, додека си уште на слобода и не те ставиле во кафез, па од таму да треба да пееш! Другар ти Боки пишти сега од Шутка, ама нешто не му се слуша гласот.

Будалче послушај ме, уште утре претрчај до ЈО, пријави се за соработник сведок, кажи и на Рускоска за кого е правен рекетот и кој земал најголем дел од пленот, истото направи го и пред медиумите, се ми се чини со полесно ќе поминеш. Конечно ти си знаеш, голема си

#НеСеСекирајЗаНиштоСеЌеБидеОК

Фејсбук објава на Александар Пандов

Коментирај