Пандов: Има ли крај на овој национален и финансиски грабеж?

0
335

На волку крадење и апашлук стварно не знам како уште воопшто функционира државава. Краделе сите предходни, али како хунтава никој и никогаш. Како за последно да е се натпреваруваат, кој повеќе ќе цицне. Овој пат 19.000.000 € здрвиле ДУИ од пензионерите, а ќе ги враќаме сите, во духот ,,едно општество за сите”. Има ли крај на овој национален и финансиски грабеж?, напиша Александар Пандов на својот Фејсбук профил, потенцирајки дека ова е натпревар на апашлук, кој повеќе ќе цицне.

Извор:republika.mk

Коментирај