Пандов: Ако Вилма не може да го издржи притисокот од политичарите спомнати во „Рекет“, чесно е да се повлече

0
546

Истиот ден кога Рускоска тврди пред медиумите дека освен Заев во исказот на сведокот, поточно сведоците кои биле жртви на Рекет, нема други политичари, повторно читаме дека сепак покрај Заев во ова рекетарско здружение членувале и Шеќеринска, Ременски, Димитров, пишува на Фејсбук Александар Пандов.

Обвинителке, а овие имиња освен името на Заев?

За него е срамно што обвинителката лаже, па ја повикува ако не може да го издржи притисокот од овие политичари, да се повлече.

Коментирај