Панчевски: ЗЈО (Закон за јавни ороспивчиња) – И да ви го донесат законот ви нема каде, тоа е повеќе од сигурно!

0
1657

ЗЈО – Закон за јавни ороспивчиња!

Тоа е новиот закон на Рене и Заев кој треба да се донесе преку ново силување на демократијата, токму во предвечерието на овој нај корумпиран, нај предавнички и нај мизерен парламентарен состав…

Во обвинителството ете не можело да има АКМИС зошто обвинителите имале различно искуство, ама овој црепов оросписки даде команда Наташа Сарамандова да покрене обвинение против претседател на суд! Со печат од Сорос…

Од едно време угледна институција која постапуваше во име на граѓаните станавте “Јавни Ороспии” што би рекла “бесценетата” меѓу вас Катица Јанева, бисер на Јавно обвинителската организација нели?!

Едно е “кристално” јасно на сите овој закон не е од клучно значење за граѓаните на Македонија но очигледно е од животно значење на една мала група кои овие 4 години ја држат во немилост Република Македонија, едно знам и да ви го донесат законот ви нема каде, тоа е она што е повеќе од сигурно!

Фејсбук објава на Владимир Панчевски, поранешен претседател на Кривичниот суд во Скопје

Коментирај