Панчевски: Судиите и обвинителите партиски се позиционираа, нема ништо од препораките на Прибе

0
1885

Нема да ме чуди ако се реализираат прогнозите на новинарите, како оние Кацарска да седне во главната фотелја на скопска апелација ако претходно го ослободи премиерот Заев од случајот „Поткуп“, впрочем сите овие месеци сме сведоци на позиционирања на судии и обвинители според партиски одлуки- вели во интервју за Алфа, поранешниот Претседател на Скопскиот кривичен суд Владимир Панчевски.

Во продолжение погледнете го целото интервју на Панчевски за Алфа телевизија.

Коментирај