Панчевски: Спиете ли мирно Џолев, судии, Судски совет?

0
789

Поранешниот претседател на скопскиот Кривичен суд, Владимир Панчевски, се обрати до поранешните колеги судии, откако судењата за два одделни предмети, „Еразмус“ и „Тортура“, се вратени на почеток.

Спаваш ли Иван Џолев? Спиете ли мирно членови на Судскиот совет? Спиете ли мирно судии?, прашува Панчевски.

Коментирај