Панчевски: Политички прогон врз неистомисленици и борци за правда!

0
301

Го измислија АКМИСОТ како криминал на годината и ме линчуваат веке три години, нејасно останува која е штетата од овој АКМИС како се повредени правата на граѓаните, но додека граѓаните се забавуваат со измислениот линч врз Панчевски неговите џелати се наполнија со народни пари од криминални тендери, фондови за иновации и рурален развој, ја опљачкаа државата го продадоа името и идентитетот и што уште не…

Од сето ова не е важен Панчевски неговата судбина е таква бидејки свесно се спротивстави на овие монструми на власт и тој е спремен да го понесе товарот и последиците на својата борба.

Нешто што нема врска ни со Панчевски ни со АКМИСОТ помина овие денови пред нашите очи незабележано, водач на криминална структура на власт која владее без малку 20 години на тастер на странските намесници даде многу силна изјава на пркос која разочарувачки му го покажа местото на Македонецот, да … “од господари на Македонија станавме кираџии во сопствената држава, ниедна матна не не собира повеќе, го живееме сопствениот ужас без крај, заради предавниците од својот род!”

Пишува разрешениот судија и поранешен претседател на Кривичниот суд, Владимир Панчевски на својот Фејсбук профилФејсбук профил

Коментирај