Панчевски: МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ! Ќе остане ли вечна или ќе замине во вечноста??! (ВИДЕО)

0
757

МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ! Ќе остане ли вечна или ќе замине во вечноста??!

Сите заедно сме виновни! Народот дава власт и манифестира волја, разбудете се обединувањето е тоа кое ќе го дигне гласот против сите злодела кон овој народ и држава!

Немој да бидеш папагал кој виси и агитира на социјалните мрежи, сега си и нај потребен на својата држава и народ, друга немаш!

ИЗЛЕЗИ НА ИЗБОРИ ДА ГО КАЗНИШ ЗЛОСТОРНИКОТ!!!

Фејсбук објава на судијата Владимир Панчевски

Коментирај