Панчевски: Честито 10-та препорака, ја ви давам 10-ка изразена во годни затвop – на сите без исклучок

0
663

„Ајде аирлија остварување на еден мандат од 5 милијарди евра, вратени 10 евра потрошени 50 милијарди! Честитки нова препорака! Јас исто така ви давам чиста 10 (десетка) изразена во најмала затворска казна! Рендом сите без исклучок“, пишува на Фејсбук судијата Владимир Панчевски.

Коментирај