Со овој ТРИК ќе го доживеете најсилниот ОРГАЗАМ

0
522

На „ивица“ или „контрола на оргазмот“, е трикот кој би можел да ви помогне да го доживеете најдобриот оргазам. Станува збор за техника која ја применуваат покорниците на тантричкиот секс, а кои оргазмите ги прави многу посилни.

Се што треба да да направите е намерно да застанете во моментот кога чувствувате дека доаѓате до оргазам. Тогаш протокот во крв во гениталиите, како и нивната чувствителност, зголемена поради што дпаѓа до многу драматичени силен оргазам.

Со тоа придонесува и психолошкиот аспект и желбата за она што не можете да го имате во тој момент.

Така што, одложувањето на оргазмот е сигурен пат дека вашиот оргазам ќе биде посилен и поинтензивен.

 

Коментирај