Ова се знаците кои ја издаваат жената: По ова ќе сфатите дека ТАА ОДАМНА НЕМАЛА СЕКС!

0
654

Ова се знаци кои покажуваат дека жената немала долго секс:

Гледање на порно филмови

По некое време без секс, просечната жена ќе развие интерес за порно филмови типични инаку за мажите. Оние кои инаку ги гледаат, во фазата без секс ќе ги гледаат многу поинтензивно.

Недостаток на депилација

Фазата на лош сексуален живот има една голема предност – помала потреба за депилација. Меѓутоа, постои граница, а еднаш кога жената ќе ги пушти влакната на сите страни, сосема е јасно дека е време за секс, што порано тоа подобро.

Зголемена потреба за храна

Оосбено за онаа која не е добра за нас. Ако веќе нема сексуално задоволство, можеме барем да пронајдеме задоволство во мрсните и слатки работи.

Извор:taratur.mk

Коментирај