-1 C
Скопје
недела, декември 9, 2018
Магазин Забава Ова се најпопуларните имиња за момчиња и девојчиња во Македонија во 2017

Ова се најпопуларните имиња за момчиња и девојчиња во Македонија во 2017

0
207

Јана и Давид се симнаа од челните позиции на листата со најпопуларни имиња за бебиња во Македонија.

Сега, Сара застана на врвот во категоријата најчести женски имиња, додека Михаил води во категоријата имиња на момчиња.

Според податоците од Државниот завод за статистика, еве кои имиња родителите најмногу ги избирале за своите малечки во 2017 година:

Коментирај