Ова го има само во Македонија: Жолта за 10 денари од апарат за кафе (ФОТО)

0
548

Ова е сликата која стана вистински хит на социјалните мрежи. Според тврдењата, апаратот за кафе е поставен во Кавадарци.

Коментирај