Ова е вонбрачната ќерка на Кеба, која пејачот никогаш не ја запознал

0
710

Покрај синот Игор и ќерката Наташа, кои ги има од бракот со сопругата Оља, фолк пејачот Драган Којиќ – Кеба има уште едно дете. Дваесетгодишната Ина Јевремовиќ Кеба ја добил додека бил заедно со текстописката Лилјана Јевремовиќ.

Судскиот спор помеѓу поранешните партнери траел со години, но на крај Лилјана докажала дека Ина е ќерка на Кеба. И покрај ова, тој никогаш не ја запознал својата вонбрачна ќерка, бидејќи не сакал.

Извор:Република

Коментирај