Ова е венчаницата која предизвика земјотрес на интернет: „Не е за луѓе со слабо срце“ (ФОТО)

0
1035

За оваа единствена венчаница некои велат дека треба да се продава со предупредувањето: „Не е за луѓе со слабо срце!“.

Се работи за модел кој има повеќе од 200 кристали и потребно било 244 работни часови за да биде довршена.

Веднаш по самата објава оваа венчаница го привлекла вниманието на луѓето низ целиот свет.

За едните е фантастична, за другите бизарна и непримерна за венчаница, погледнете.

Извор: kurir.mk

Коментирај