Ова е распоредот на митинзи на СДСМ и коалицијата од 29.11.2016 до 04.12.2016

0
721

Распоред на митинзи на СДСМ и коалицијата од 29.11.2016 до 04.12.2016
karavan-na-mitinzi_380x260_2911-0412-koregirano

Коментирај