Отстранувањето на буквите и промената на таблите ударна вест во грчките медиуми

0
247

И во грчките медиуми денеска топ-тема беа новите табли кои деновиве ќе бидат поставени на граничните премини, а веројатно прво тоа ќе се случи токму на граничниот премин Богородица, и на сите премини во земјава.

Една од топ-темите беше и отстранувањето на „Владата на Република Македонија“ од зградата на Владата.

grcki-mediumi2-696x501

Извор:lider.mk

Коментирај