Отец Ивица Тодоров: Не го прифаќам гласот на онаа морална депонија од луѓе наречени „пратеници“!

0
2268

Семакедонска патриотска иницијатива – ЈАС НЕ ГО ПРИФАЌАМ ГЛАСАЊЕТО на 19 октомври!

ЗАР некој може да прифати со гласот на продадени, одродени, неморални, уценети пратеници да биде сменето името на нашата татковина МАКЕДОНИЈА?! ЗАР со гласот на 80 пратеници, од кои сите не се ни Македонци, може да се смени вековното име МАКЕДОНИЈА?! ЗАР МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ќе дозволи промена на името на својата татковина и тоа на најподол, криминален, неморален, предавнички НАЧИН!

Јас, Ивица Тодоров не го прифаќам гласот на онаа морална депонија од луѓе наречени „пратеници“!

За мене како граѓанин на Република Македонија, како ностител на суверенитетот на оваа држава она понижување на демократијата што се случи на 19 октомври 2018 во Собранието на РМ е НЕПРИФАТЛИВО! Тоа што се случуваше е СРАМ и ПРЕСТАП кон суштинските вредности на демократијата и човековите права! Тоа е најдолно предавство на достоинството, суверенитетот, честа, минатото, сегашноста и иднината на македонскиот народ и на македонската државност!

НИКОГАШ СЕВЕРНА! НИКОГАШ КАПИТУЛАЦИЈА!
БОРБАТА ПРОДОЛЖУВА!
ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!
МОЈОТ ГЛАС Е СТАВ И ШТИТ за МАКЕДОНИЈА!

Семакедонска патриотска иницијатива!
Почитуван ФБ пријателе, доколку и ти се сложуваш со горенапишаното тогаш копирај го овој текст и каде што е моето име можеш да го ставиш своето име па потоа ова истото, но со свое име, постирај го на својот ФБ профил за првин виртуелно на facebook, а потоа и реално пред и во Собранието на РМ да ја продолжиме битката за македонските човечки правдини!

Пишува: презвитер Ивица Тодоров на Фејсбук

Otec-Ivica-Todorov-FB-Glasanje-19-10

Коментирај