Оригинална македонска свадба во Австралија: Зет и невеста кои ќе уживате да ги гледате (Видео)

0
1228

Македонски брачен пар во Сиднеј, Австралија кои ќе уживате да ги гледате. Наместо прв свадбен танц на некоја странска балада, овие млади луѓе се одлучиле на својата свадбена прослава да влезат со еден куп тапани и со македонска песна и оро.Кореографијата понатаму е вистинска уметност и уживање кои можеби ќе ве натераат да го направите истото и за вашите прослави.

Погледнете:

Извор:Курир.мк

Коментирај