ОРИГИНАЛ: Како пали трактор зимно време? (ВИДЕО)

0
848

Зимното време и ниските температури претставуваат проблем за земјоделците, посебно за нивните превозни средства како што се тракторите.

Според ова видео кое се шири на социјалните мрежи, овој човек оригинално  објаснува како пали, или подобро речено не пали трактор во зима.

Коментирај