Општина Аеродром го менува статутот, ќе додава Северна Македонија

0
195

Како тоа да е најважно во општинава.Златко Марин на денешната седница на совет предложи изменување на статутот на општина Аеродром со додавање на зборот на „С“ пред името Македонија. Објави Дејан Митески на својот Фејбук профил.

Коментирај