ОГРОМНА ТРАГЕДИЈА: Отишла во училиште, замина во смрт – си играше кај Дунав, па се удавила (ФОТО)

0
620

Голема трагедија ги потресе Србија и регионот, кога детенце се удави на првиот училишен ден, па радоста се претвори во трагедија.

Осумгодишната Анабела Џ. ја пронашол сосед, а се шокирал и заплакал кога видел дека удавеното тело кое го носи водата е малото девојче од соседството.

Рацете и биле целосно бели, била помодрена, тој веднаш скокнал по неа, но немало спас.

По првиот ден од школо таа отишла близу реката да си игра, па паднала.

Често шетала и го сакала Дунав, а сега тој и го одзел животот. Детето било во згрижувачко семејсттво.

Коментирај