Одговорот на овој младоженец стана хит: Попот го праша дали е ветен на друга?

0
854

На церемонијата на црковната венчавка овој младоженец очигледно вознемирен од трема го изнасмеа цел регион со одговорот. Попот го праша дали е ветен на друга?, а младоженецот одговара ладно на ова прашање и вели: Да!

Сите во црквата почнаа да се смеат заедно со невестата и потоа тој сфати дека е погрешен одговорот…

Коментирај