Од денес за УЈП веќе не сме Република Македонија

0
3162

За УЈП веќе не сме Република Македонија.

Ова се бројчињата што системот на Управата за јавни приходи ги издава на странките, кога чекаат ред на шалтертите.

Корисник на услугите на УЈП денес забележал дека е избришано “Република Македонија” од системот на управата.

На фотографијата едното бројче е од 13.06.2018 година, а веќе на 25.06.2018 година, јасно се гледа дека “Република Македонија” веќе не постои.

20180626_104152

 

Коментирај