Објавени имињата на најсреќните: Проверете дали сте добиле награда од МојДДВ МојаНаграда

0
17408

Првите добитници на дневните награди: 4 х 1.000, 3 х 2.000 и 3 х 3.000 денари во наградната игра “МојДДВ, #МојаНаграда” се веќе познати и објавени.

Добитниците се објавени на следниот ЛИНК.

Коментирај