Новиот натпис поставен на скопскиот аеродром

0
1207

Денеска беше поставен новиот натпис на скопскиот аеродром кој беше преименуван во Меѓународен аеродром – Скопје. Владата го преименува името на аеродромот како знак на добра волја во односите со Грција.

578153-promenet-natpisot-na-aerodromot-vo-skopje-foto-172278

Коментирај