Новиот хит на Вале Гулабица ќе ве остави без зборови

0
1433

Да вистина е, Вале Гулабица има нов хит со многу длабок текст кој не може да го смисли секој. Запејте си: „Да да, вистина, и кафето истина, ај друго ќе ставиме, оваа ноќ ќе славиме.“ А сега ислушајте го „хитот“ до крај, ако можете…

Коментирај