НОВА ОПЦИЈА: Напишете „XOXO“ на Фејсбук и погледнете што ќе се случи

0
784

Фејсбук има нов трик за пишување статуси. Имено, доколку напишете „Xoxo“ на екранот ќе се појават многу срциња.

„Xoxo“ инаку означува прегратки и бакнежи на англиски јазик.

Доколку сакате да го испробате овој трик, доволно е само да и искуцате тие буки без наводници како статус и да ги објавите.

Со клик на црвените букви ќе се појават срциња преку целиот екран.

Коментирај