Нова граѓанска иницијатива се појави на социјалните мрежи – СПАCИ ГО ОХРИД!

0
210

По најновите шокирачки информации за нашиот Македонски бисер, дека е на пат да се прогласи за загpoзено светско природно и културно наследство се појави нова интерент иницијатива „Спаcи го Охрид“.

Се повеќе граѓани се приклучуваат кон иницијативата за поддршка на преубавиот Охрид, социјалните мрежи се преплавени со слики од пејсажи од најразлични локации од градот.

received_296084388004636

Извор:брегалнички.мк

Коментирај