Нова драстична промена на времето – подгответе се!

0
947

Времето денеска беше сончево, додека веќе за време на викендот ќе има целосен пресврт,па не очекува невреме.
Ова е временската до крајот на Мај.
untitlediul7885o5784o175841ol57841o578o578o7

Коментирај