Ноле, ти ли си?

0
414

На социјалните мрежи неколку дена главно се дискутира за „остарениот“ НОвак и за тоа што му се случило. Сепак, станува збор само за негов двојник, режисерот Мајкл Енглер.

Иако се родени на различни континенти, во различни години, а ни кариерите им немаат допирни точки, никој не може да ја оспори нивната неверојатна сличност.

Енглер е 60-годишен американски телевизиски и театарски режисер и сценарист. Познат е по сериите „Империја“, „Нешвил“, „Дедвуд“, „Сексот и градот“, „Два метри под земја“.

Извор: republika.mk

Коментирај